06-38489671 office@tessregelt.nl

Copywriting

De kracht van de juiste woorden op papier zetten

Het is een cliché, maar oh zo waar: goede communicatie is de sleutel tot succes. De juiste woorden zorgen ervoor dat een boodschap aankomt. Woorden die overtuigen zetten je aan het denken over een product of dienst en maken dat potentiële klanten, tussen al jouw concurrenten, toch kiezen voor jou. En eerlijk is eerlijk… de juist woorden zorgen er ook nog eens voor dat jij hoger komt te staan in Google. Kortom: mooie, kloppende en SEO-proof teksten zijn onmisbaar voor
jouw onderneming.

Ontdek wat de juiste woorden voor jouw onderneming kunnen betekenen

Word waardevol voor Google

Google is een kritische lezer. Om door de goedkeuring van Google heen te komen, zodat jouw website bovenaan in de zoekresultaten komt te staan, moet je goed je best doen. Of beter gezegd: je moet goed je best doen én het net even anders doen dan de rest. 

Wil jij gezien en gevonden worden door jouw klanten dan is waardevolle content cruciaal. Deze waardevolle content bereik je aan de hand van SEO-proof geschreven blogs. 

Het schrijfteam van Tess Regelt weet wat de do’s en don’ts zijn als het gaat om het schrijven van blogteksten, zodat jij uiteindelijk door de goedkeuring van Google heen komt.

Overtuig jouw klanten

Wanneer je gevonden wordt via Google, wil je dat jouw websitebezoeker niet alleen een bezoeker blijft, maar ook daadwerkelijk klant wordt.

Strakke en duidelijke webteksten dragen jouw missie en visie uit als ondernemer, zorgen voor conversie-optimalisatie en je raadt het al: een goede webtekst zorgt ook voor een betere vindbaarheid op Google. De perfecte combinatie van pakkende en SEO-proof teksten brengen jouw website bij je (potentiële) klant. Jouw verhaal, waar jij voor staat en wat jij aanbiedt wil je overbrengen. Vertel ons eerst jouw verhaal en wij regelen dat de fundering van jouw website strak staat en jouw verhaal zal leven voor de bezoeker.

Nieuwsbrieven

Wanneer klanten eenmaal binnen zijn, wil je ook graag dat ze klant blijven. Een vaste klantenbasis is het meest waardevolle bezit wat je kunt hebben als ondernemer. Nieuwsbrieven (ofwel e-mailmarketing) zijn de oplossing om klanten verbonden te houden met jouw bedrijf. Tess Regelt verzorgt van top tot teen: nieuwsbrieven die verleiden, inspireren en oproepen tot actie zodat je een vaste en stabiele klantenkring opbouwt.

Cursussen en e-books

Wil je met jouw onderneming graag mensen inspireren in de vorm van een online cursus of e-book, maar heb je niet de nodige schrijf-skills in huis? Deel met ons jouw passie en kennis en wij schrijven een e-book of cursus voor je.

Heb je ook de wens ook om de vormgeving van het e-book of de cursus uit te besteden? Dan kunnen wij ook het gewenste design waarmaken: van beeldmateriaal tot huisstijl.

Redigeren

Zoals je leest heeft ons team copywriters een brede skillset om over naar huis te schrijven 😉 Het schrijfteam van Tess zijn die extra paar ogen die je nodig hebt voordat je jouw content publiceert. We letten niet alleen op spelling en grammatica, maar ook of de tekst past bij je doelgroep en medium. Zo realiseren we samen pakkende, effectieve en doelgerichte teksten.

Tess schrijft voor

Voor Dear Good Morning, een platform voor ‘ochtendgekkies’ schrijf ik al jaren blogs.

Blogs Dear Good Morning

Voor de getalenteerde fotografe, Lonneke Noordeloos, heb ik de tekst van haar website geschreven. Uiteraard geheel SEO-proof.

Website Lonneke Noordeloos

Voor Red Bull schrijf ik de blogs. Wil je weten wat ik zoal schrijf over dit pittige drankje? Klik dan op onderstaande link.

Blogs Red Bull

Enthousiast?

Maak direct een afspraak wanneer het jou uitkomt. Klik op de gewenste dag en selecteer een tijdstip.

Je kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken op:

06-38489671

Of stuur een mail naar:

tess@tessregelt.nl

Contact

E. tess@tessregelt.nl

T. 06-38489671

KvK 75470985

BTW NL228583469B01

Koelmanlaan 350, 1812 PS Alkmaar, unit 5.20

Volg ons