06-38489671 office@tessregelt.nl

Marketingstrategie

& implementatie

Door onze kennis en jouw ideeën te verenigen, maken we een passende marketingstrategie die bij jouw manier van ondernemen past. Net als bij de meeste marketingbedrijven zijn wij op de hoogte van funnels, customer journey, conversie optimalisatie en weten wij met welke freebies we klanten naar jouw website kunnen toetrekken.

Samen bespreken we jouw doelen en wensen. Onderzoeken wij de doelgroep van je onderneming en brengen de concurrentie in kaart. Hieruit maken wij een passende strategie die jij, jouw team of wij direct kunnen doorvoeren.

Op zoek naar een passende marketingstrategie?

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een aspect dat niet mag ontbreken in jouw marketingstrategie. Het is voornamelijk de kunst om deze vorm van marketing op de juiste manier in te zetten. Niemand houdt van spam (écht niemand). Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op de juiste momenten bij de (potentiële) klant terecht komt. Ons doel is om nieuwsbrieven te creëren die verleiden, inspireren en oproepen tot actie zodat je klant blijft terugkomen of een nieuwe klant een vaste gast blijft.

Social Media Management

Wil jij jouw socialmedia-kanalen een boost geven? Dan zijn wij hier om je te inspireren en de handvatten te geven om jouw socials een nieuw leven in te blazen. Tess Regelt waant zich graag in de diepste krochten van socialmedia-land om op de hoogte te blijven van de laatste updates, zodat we alles uit jouw socials kunnen halen. Ontdek hier wat wij op het gebied van social media management voor jou kunnen betekenen.

Enthousiast?

Maak direct een afspraak wanneer het jou uitkomt. Klik op de gewenste dag en selecteer een tijdstip.

Je kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken op:

06-38489671

Of stuur een mail naar:

tess@tessregelt.nl

Contact

E. tess@tessregelt.nl

T. 06-38489671

KvK 75470985

BTW NL228583469B01

Koelmanlaan 350, 1812 PS Alkmaar, unit 5.20

Volg ons