06-38489671 office@tessregelt.nl

Foto- & filmproductie

Sterke en unieke beelden zijn tegenwoordig noodzakelijk op te vallen, zeker op social media.  Visuals van hoge kwaliteit geven een extra professionele uitstraling aan je onderneming. Daarnaast spelen ze een belangrijke rol in het overbrengen van jouw missie en visie als ondernemer

Zo helpen wij jou met het creëren van unieke beelden

Geef de volledige productie uit handen

Heb jij je doel al gevisualiseerd, maar nog niet voor ogen hoe jij de shootdag op rolletjes laat verlopen? Dan komt het regelteam van Tess in beeld (achter de schermen, natuurlijk 🙂 ).

Wij realiseren het draaiboek, regelen de gewenste locatie en assisteren je op de set. Op deze manier ben jij compleet ontzorgt en kan je jouw tijd besteden in het waarmaken van jouw ideeën.

Content

Wil je aantrekkelijk beeldmateriaal voor jouw socials, website of andere content-uiting? Wij regelen een volledige foto- en/of filmproductie en zoeken een foto- of videograaf die bij jouw stijl past.

 

Ben je zelf fotograaf?

En wil je een zorgeloze shootdag organiseren voor jouw klanten?

Geef die organisatie uit handen, focus je op het schieten van beelden en wij regelen de rest. Het team van Tess Regelt creëert het draaiboek, boekt de gewenste locatie, doet de inkopen voor optimale comfort op de set, zodat jij alleen bezig bent met hetgeen waar jij blij van wordt: prachtige beelden schieten.

Enthousiast?

Maak direct een afspraak wanneer het jou uitkomt. Klik op de gewenste dag en selecteer een tijdstip.

Je kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken op:

06-38489671

Of stuur een mail naar:

tess@tessregelt.nl

Contact

E. tess@tessregelt.nl

T. 06-38489671

KvK 75470985

BTW NL228583469B01

Koelmanlaan 350, 1812 PS Alkmaar, unit 5.20

Volg ons