06-38489671 office@tessregelt.nl

Social media management

Van contentcreatie tot caption

Het team van Tess Regelt waant zich graag in de diepste krochten van social media land om op de hoogte te blijven van de laatste updates, de nieuwste trends en de grappigste content.

Wil jij met jouw onderneming graag een plek veroveren op sociale media? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Verover jouw plek
in social media land

Marketingstrategie die bij jou past

Door onze kennis en jouw ideeën te verenigen maken we een passende social media kanalen op basis van een marketingstrategie, die bij jouw manier van ondernemen, past. Samen bespreken we jouw doelen en wensen. Kom meer te weten over onze aanpak op de pagina marketingstrategieën en implementatie.

Timing is the key

Op social media wordt vaak business en pleasure letterlijk gemixt. Mensen willen graag alles weten over de ondernemer achter het dienst of product. Ze willen dus graag alles weten over jou. Je kan er daarom ook voor kiezen om jouw eigen captions en posts te creëren. Wij helpen je dan met het posten van de berichten en social ads.

Eye catching foto- en videocontent

Unieke, eye catching foto- en videocontent nodig voor jouw socialmedia-kanalen? Ook dat realiseert het regelteam van Tess. Of je nu op zoek bent naar mooie foto- en/of videoproducten of juist een productieteam, alles is mogelijk. Wil jij met spraakmakend gave content jouw onderneming op de kaart zetten of ben je nieuwsgierig geworden wat Tess Regelt al heeft geproduceerd? Ontdek de foto- en videoproductie mogelijkheden en bekijk snel onze creaties.

Liever alles uit handen geven?

Naast het maken van een strategie en creëren van content, en het doorvoeren daarvan, kunnen wij ook het volledige management in handen nemen. Met de juiste tone-of-voice die past bij jouw onderneming; posten, liken, plaatsen we reacties en reageren we op interacties op jouw bedrijfsprofiel. Op deze manier zorgen we voor goede engagement met jouw volgers.

Enthousiast?

Maak direct een afspraak wanneer het jou uitkomt. Klik op de gewenste dag en selecteer een tijdstip.

Je kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken op:

06-38489671

Of stuur een mail naar:

tess@tessregelt.nl

Contact

E. tess@tessregelt.nl

T. 06-38489671

KvK 75470985

BTW NL228583469B01

Koelmanlaan 350, 1812 PS Alkmaar, unit 5.20

Volg ons