06-38489671 office@tessregelt.nl

Events

Combineer online met offline

Wij geloven in de krachtige combinatie van online en offline marketing. Onze eventplanners gaan daarom graag voor jou aan de slag om een waanzinnig unieke ervaring neer te zetten. Iedereen die aanwezig was spreekt jaren later nog steeds over jouw onvergetelijke event. 

Let your dreams come true

Van productlancering tot workation

Voor het evenementen-team is niks te gek. Wij organiseren korte events van een paar uur tot aan meerdaagse evenementen. Wil jij een productlancering geregeld hebben? Of liever een workation in het buitenland? Think big and we will even think bigger!

Events waar wij direct aan kunnen beginnen:
– Productlancering
– Workshop
– Cursus
– Retreat
– Workation
– Buitenlandse productie

Staat jouw gewenste event niet tussen het rijtje?

Tess Regelt een heleboel. Dus, wellicht ook wat jij in gedachten hebt voor jouw bedrijf. Onderaan deze pagina vind je een agenda waarin je gemakkelijk en snel een koffiemomentje inplant, zodat we kunnen ontdekken of het Tess Regelt-team jouw plannen werkelijkheid kan maken.

Werkwijze

Wanneer je het net even anders wil doen dan anderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begrijpen echter dat het best spannend kan zijn om over jouw grote dromen te vertellen. Daarom lees je hier alles over onze werkwijze:

  • Team players. Wij zijn er om samen met jou te werken aan JOUW droom. We willen jou als ondernemer leren kennen en onderdeel worden van jouw team. Alleen zo kunnen we er samen voor zorgen dat jouw droom werkelijkheid wordt.
  • Geen droom, plan of idee is te gek voor ons. We hebben behoorlijk wat expertise in huis, maar eerlijk is eerlijk… het kan zijn dat jouw plannen een specifieke expertise vereisen. In dat geval gaat ons team op zoek naar de perfecte match die we bij ons behind-the-scenes-sterren-team kunnen aansluiten.
  • We’ll make you stronger. Wij zijn er niet om jou of jouw team te vervangen. We’re here to make you stronger. Jij hebt jouw eigen visie en ideeën voor jouw bedrijf. We kijken kritisch met je mee waar nodig is, maar we zorgen er vooral voor dat jouw bedrijf in de spotlight komt te staan die het verdient.
  • Geen standaard formule. Iedere onderneming is uniek. De standaard marketing-, Google- en socialmedia-trucjes kennen we inmiddels wel. Het gaat nu om het totaalpakket dat jij in jouw onderneming nodig hebt.

Enthousiast?

Maak direct een afspraak wanneer het jou uitkomt. Klik op de gewenste dag en selecteer een tijdstip.

Je kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken op:

06-38489671

Of stuur een mail naar:

tess@tessregelt.nl

Contact

E. tess@tessregelt.nl

T. 06-38489671

KvK 75470985

BTW NL228583469B01

Koelmanlaan 350, 1812 PS Alkmaar, unit 5.20

Volg ons